Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten
Aantal personen: 4
- 600 Gram Zoete Aardappelen
- 600 Gram Pangasiusfilet
- Verse peperkorrels (pepermolen)
- 2 teentjes Knoflook
- 1 Citroen
- 800 Gram Verse Wortelen
- Olijfolie
- Zout
- 20 gram Margarine
Bereidingswijze
Begin met de pangasiusfilet te wassen met Water, Citroen en wat Zout. Vervolgens verwarm je de oven op 200 graden. Na het wassen van de Pangasiusfilet Doe jer wat Gemalen verse Peper over heen samen met 2 fijn geperste Knoflook Teentjes. Meng het geheel goed door elkaar. Vervolgens pak je een oven schaal doe er zilverfolie in en besmeer die met wat Margarine. Leg de Pangasiusfilet erop en doe het in de oven voor ongeveer 20 minuten. Vergeet er geen zilverfolie overheen te doen en prik daar ook gaatjes in. Daarna schil je de Wortelen en kook ze beetgaar. Het laatste stukje groen van de Wortel kan je er aan laten zitten (Hoeft niet). Gelijk erachteraan schil je de Zoet Aardappelen en snij ze in plakjes waarna je ze ook beetgaar kookt. Pak vervolgens 4 borden leg er de Pagasiusfilet op met ernaast de Zoete Aardappelen en Wortelen. Om het helmaal af te maken snij je 4 plakjes Citroen af en leg die op de Pangasiusfilet. Eet Smakelijk!!
30 minuten gerecht, lekkere en makelijke gerechten, leuke recepten, gezonde lekkere gerechten en recepten, de lekkerste gerechten maak je zelf Recept van de week, budget gerecht, goedkoop recept, lekker en gezond, wat eten we vandaag, eenvoudige recept, Gezond Anno Nu
Leave A Comment