Ingrediënten voor 4 personen
1 Pak Volkeren Spaghetti
1 Courgette
4 Blikjes Tonijn in Olie
4 Tomaten
3 Teentjes Knoflook
1 Groene Paprika
600 Gram Verse Spinazie
2 Potten Spaghettisaus
1 Eetlepel Italiaanse Kruiden
2 Eetlepels Olijfolie
1 Blokje Runderbouillon
Zout
IMG-20130927-WA0002

Bereidingswijze
Begin met het snijden van de Paprika, Courgette, Tomaten en Knoflook in blokjes. Vervolgens maak je de Spinazie schoon en verwijder de steeltjes ( te bitter ). Naar het schoon maken van de Spinazie, stop je de Spinazie in een pan en maak de  Spinazie al kloppend gaar. Tijdens het kloppen voeg je er een blokje RunderBouillon toe. Hierna pak je een wokpan doe er de 2 Eetlepels Olijfolie in, en begin je met het wokken van de Paprika. Na 2 Minuten voeg je er de Courgette en de 3 Teentjes Knoflook aan toe. Wok het geheel goed door elkaar. Als laatst voeg je er de Tomaten en Tonijn(de olie van de Tonijn verwijderen uit het blik) toe aan het geheel. Maak het op smaak met een Eetlepel Italiaanse Kruiden. Nadat alles goed is vermengt voeg je er de 2 Potten Spaghetti saus aan toe, en roer het door elkaar. Vervolgens Kook je de Volkeren Spaghetti gaar in ruim water met wat Zout. Na het koken van de  Volkeren Spaghetti plaats je het op een bord met daarop de Verse Spinazie met daarover heen de Tonijn pastasaus.

Eet Smakelijk