Ik ben Suzan Blijlevens, woon in Raamsdonksveer en ik ben Hatha Yoga docent. Vanwege regelmatig terugkerende blessures bleek het niet altijd zo vanzelfsprekend dat mijn lichaam meewerkte aan alle sportieve uitdagingen die ik in gedachten had. Als kind ben ik begonnen met wedstrijdzwemmen, daarna ben ik fanatiek de paardensport gaan beoefenen en vervolgens ben ik actief geworden in de fietssport (vooral wielrennen). Na mijn laatste grote fietsuitdaging (Tour for Life waarbij je in 8 dagen ongeveer 1200 km en ca. 20.000 hoogtemeters aflegt) herstelde mijn lichaam niet goed meer. Omdat zowel mijn lichaam als geest zichzelf het prettigste voelen bij een regelmatige workout ben ik op zoek gegaan naar een alternatieve bewegingsvorm en dat werd Yoga. Vanaf de eerste les heb ik genoten en heb ik ontdekt hoe belangrijk het is om de grenzen van je lichaam te respecteren en dat het heel belangrijk is om mijn lichaam datgene te geven wat het nodig heeft. Nieuwsgierig geworden naar de werking van het menselijk lichaam ben ik een opleiding gaan doen tot NGS-sportmasseur, Chinli®-Tuina Therapeut en tot Hatha Yoga docent. De filosofie van de Hatha Yoga sluit perfect aan bij die van de Chinese geneeskunde. Door het beoefenen van Hatha Yoga neemt o.a. je stressniveau af en word je gezondheid positief beïnvloed. Tijdens mijn lessen probeer ik altijd wat achtergrond informatie te geven over de Asanas (houdingen) en over het verbeteren van gezondheid in het algemeen. Het doel van mijn les is samen de balans vinden. Na een zwaardere oefening volgt ook weer een rustmoment. Tijdens mijn lessen nodig ik jou uit om je eigen grenzen te gaan verkennen. Soms geeft het lichaam deze grens aan en soms de geest. Het doel van mijn lessen is dat jij jezelf beter gaat voelen omdat je in het dagelijkse leven bijvoorbeeld meer rust ervaart, beter kan slapen, jezelf beter kan concentreren maar ook dat je lichamelijk sterker en soepeler geworden bent.

Yoga van Gezond Anno Nu is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht of conditie. Iedereen, jong en oud, kan onze Yoga beoefenen. Of je het nu dagelijks doet of éénmaal per week, Yoga verrijkt je leven! Je zult gauw ontdekken dat Yoga een positieve invloed heeft op lichaam en geest.

 

Benodigdheden:
Trek soepele kleding aan waarin je je goed kunt bewegen en neem een (yoga)matje mee om de oefeningen (op blote voeten) op uit te voeren.
Zorg daarnaast voor iets warms zoals een vest of fleecedekentje om je tijdens het ontspannen warm te houden.

 

Waar en Wanneer:
In de zomer: Locatie buiten
In de winter: Activiteitencentrum Dommelbergen, Arkendonk 90 te Oosterhout
Donderdagavond 20:00 – 21:15
Kosten:
Per keer: 10 euro
Per 5 lessen gedurende 5 weken: 47 euro
Per 8 lessen gedurende 8 weken: 72 euro
Voorwaarden:
1. Een abonnement is op naam en is niet overdraagbaar aan derden.
2. Om gebruik te kunnen maken van de gereduceerde studenten ­tarieven dient de student in het bezit te zijn van een geldige studentenkaart.
3. Aan het einde van de periode van het abonnement komen de overgebleven lessen te vervallen.
4. Tijdig en schriftelijke afgemelde les (=minimaal 24 uur van tevoren afmelden) is in te halen via E-mail info@gezondannonu.nl.
5. Elke cursist is verplicht lichamelijke klachten onmiddellijk te melden aan de docente. Deelneming is alleen mogelijk indien uw gezondheid geen belemmering vormt.
6. Gezond Anno Nu is niet aansprakelijk voor lichamelijk letsel.
7. Gezond Anno Nu is niet aansprakelijk voor materiële schade.
Dus wacht niet langer en schrijf je in bij Gezond Anno Nu om te starten met Yoga In- & Outdoor!

Schrijf je in !!
Webshop