Heb je het te druk om naar de sportschool te gaan? Of wil je zelf je sportmomenten bepalen met een personal trainer? En wil je op maat begeleid worden naar je doel? Of wil je jouw sportprestatie op een hoger niveau brengen? Dan ben je bij ons op het juiste adres!
Onze personal training is bewegen en sporten onder begeleiding van een personal trainer met het oog op het bereiken van je doel.

Naast het bewegen en sporten word je ook begeleid op het gebied van voeding en levensstijl.

Onze trainingen zijn motiverend, stimulerend, gevarieerd en doelgericht. Je kunt individueel of in een kleine groep trainen. Onze trainingen worden in de buitenlucht gegeven.

gezondannonu

Hoe werkt het?

Je krijgt een intakegesprek  met de personal trainer. Hierna worden de mogelijkheden die bij jou passen geanalyseerd. Aan de hand van de geanalyseerde mogelijkheden maakt de personal trainer een trainingschema op maat. Met behulp van tussentijdse metingen wordt jouw vooruitgang geëvalueerd.

Voor wie?

Onze personal training is voor iedereen.  Voor beginners en ervaren sporters. Voor mensen die hun conditie willen verbeteren of op peil willen houden. Voor mensen die gewicht willen verliezen of behouden. Voor mensen die hun spiermassa willen opbouwen. Voor mensen die fit en energieker willen worden. Voor mensen die een gezonde levensstijl willen hanteren.

gezondannonu

Tarieven

Intakegesprek gratis

De tarieven worden adhv het intakegesprek bepaald.

Personal training: vanaf 39 euro
Personal training incl. voedingsbegeleiding: vanaf 39 euro
Per maand:
8 trainingen: vanaf 296 euro  (1 of 2 personen)
4 trainingen: vanaf 150 euro   (1 of 2 personen)

Contact:
Telefoon:  06-18435918
E-mail:  info@gezondannonu.nl

Webshop