Professionele loopscholing

Wil je hardlopen in Breda en wil je leren hoe dat moet middels loopscholing? Dan ben je bij Gezond Anno Nu aan het juiste adres. Wij bieden namelijk professionele loopscholing aan. Hardlopen is een sport die zeer laagdrempelig is en het mogelijk maakt om op je eigen tempo vooruitgang te boeken. Hardlopen kan echt op ieder moment van de dag en het geeft je een echte oppepper! Zowel voor je lichaam als geestelijk. Dankzij onze hulp leer je precies hoe je op de juiste manier hardloopt. De juiste techniek is namelijk belangrijker dan veel mensen denken.

Ben je benieuwd naar wat deze scholing voor jou kan betekenen? Of wil je direct meedoen? Neem contact met ons op en schrijf je in in de webshop.

Hardlopen in Breda

Hardlopen in Breda komt je uithoudingsvermogen ten goede en bouwt spieren op. Door regelmatig hard te lopen geef je je lichaam de beweging die het nodig heeft én het is gezond. Uit onderzoek blijkt dat 5 minuten hardlopen op een dag al een positieve invloed heeft op je levensverwachting. Hardlopen lijkt geen ingewikkelde sport, doordat iedereen hardloopschoenen aan kan trekken en de deur uit kan stappen. Daarnaast is het volledig gratis. Hardlopen wordt dan ook steeds populairder. Toch is hardlopen niet zo makkelijk als iedereen denkt, het ligt namelijk gecompliceerder. Ook als je al jarenlang hardloopt, kan loopscholing nog veel voor je betekenen.

Voor iedereen die zijn conditie of kracht wil verbeteren. Het is tevens een goede methode om af te vallen, vanwege het hoge energieverbruik.

Sportprestaties verbeteren met loopscholing

Als je goed wil hardlopen, moet je de techniek door hebben. Door loopscholing leer je hoe je op de juiste manier kunt hardlopen in Breda. Wij zorgen er graag voor dat je looptechniek verbetert, waardoor je sportprestaties verbeteren. Door te kiezen voor loopscholing heb je veel minder last van blessures. Daarnaast werken we aan je coördinatie en maken we jouw techniek een stuk efficiënter. Het is schadelijk voor je lichaam als je niet op de juiste manier hardloopt. Wanneer je hardloopt, maak je namelijk iedere keer de zelfde beweging. Bij iedere stap die je tijdens het hardlopen zet, moeten je benen driemaal jouw lichaamsgewicht dragen. Dat is best zwaar! De verkeerde techniek is dus schadelijk voor je lichaam. Daar brengt onze loopscholing verandering in.

Wat leer je tijdens de loopscholing?

Maar wat leer je precies tijdens de loopscholing van Gezond Anno Nu? Daar vertellen we je graag meer over. Bij het aanleren van de juiste vaardigheden spelen een aantal factoren een grote rol. Zo moet er sprake zijn van een correcte interactie tussen je bewegingsgevoel, je conditie en je coördinatie. Als je bewegingsgevoel niet goed genoeg is, wordt het heel lastig om je coördinatie te verbeteren. Tijdens onze loopscholing leer je hoe je deze factoren kunt verbeteren. Bezit je over de juiste techniek? Dan kun je beginnen met het verbeteren van de conditie en je sportprestaties in het algemeen.

Wij zijn uw lifestyle coach

Samen met ons hardlopen in Breda

Wil je je looptechnieken verbeteren zodat je blessures kunt voorkomen en toch fijn kilometers kunt hardlopen? Kom met ons mee hardlopen in Breda en leer precies hoe je moet hardlopen dankzij loopscholing. Hardlopen is immers een stuk leuker wanneer je soepel en goed loopt. Bij ons van Gezond Anno Nu ben je van harte welkom! Schrijf je in in de webshop! Heb je een vraag? Bijvoorbeeld over loopscholing, of over een andere training of programma? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag bij het realiseren van je doelen.

Webshop