Traingen en programma’s

Gezond Anno Nu biedt je gevarieerde trainingen en programma’s aan om verbeteringen aan te brengen in uw levensstijl. Zo zijn een aantal trainingen gericht op het verbeteren van je lichamelijke conditie en het verbranden van calorieën, waar andere programma’s meer de nadruk leggen op voedingspatronen en beweging.

Wat je conditie ook is, Gezond Anno Nu biedt jou een programma aan dat bij je past. Neem contact met ons op om te zien wat we voor jou kunnen betekenen!

SCHRIJF JE IN!

Gezond Anno Nu zet in op gezond!

Ook voor jou heeft Gezond Anno Nu een passende training of een verhelderende cursus, die je met grote stappen dichterbij je doel zal brengen. Neem contact met ons op en ervaar zelf wat wij voor je kunnen betekenen!

SCHRIJF JE IN!
Iedereen die zijn conditie wil verbeteren of wil afvallen is gebaat bij onze Bootcamp Training. Dit geldt ook voor mensen met weinig conditie.Lees meer
Heb je het te druk om naar de sportschool te gaan? Of wil je zelf je sportmomenten bepalen met een personal trainer? En wil je op maat begeleid worden naar je doel? Of wil je jouw sportprestatie op een hoger niveau brengen? Dan ben je bij ons op het juiste adres!Lees meer

Waarom Gezond Anno Nu?

  • Krijg de juiste motivatie om te starten en vol te houden
  • Een uitgebalanceerd programma om u uw doelstellingen te laten halen
  • Diverse sportprogramma’s, waaronder Bootcamp training en Personal training.

Wat onze klanten zeggen

“Door jouw goede aanpak en geduld krijg ik de positieve energie om door te zetten. En ik ben daardoor al halverwege.”
Testimonial 1
Mijn kinderen houden mij continu in de gaten. Zodra ik me niet aan de regels houd, willen zij Lila bellen
Testimonial 2
Ik ben binnen 1 maand tijd 11 kilo afgevallen en kan mijn gewicht goed beheersen. Na halfjaar is geen kilo bijgekomen. Gezond Anno Nu is het beste dat me in lange tijd is overkomen.”
Testimonial 3