Ingrediënten voor 4 personen
600 Gram Tagliatelle
500 Gram Verse Spinazie
4 Stukken Kabeljauw
1 Klein Bekertje Creme Fraiche
Zout&Peper
8 Gedroogde Zontomaatjes
1 Eetlepel Olijfolie
1/2 Citroen
4 Eieren
2 Teentjes Knoflook
IMG-20131203-WA0000

Bereidingswijze

Begin met het op smaak brengen van de Kabeljauw met wat Peper en Zout en wat Citroensap. Vervolgens zet je Tagliatelle op met ruim water met een Eetlepel Olijfolie en een beetje Zout. Vervolgens bak je de Kabeljauw goed gaar. Vervolgens ga je de Spinazie  bereiden. Doe de Verse Spinazie in een pan en maak het al kloppend gaar en tijdens het kloppen voeg je er een blokje Runderbouillon aan toe. Als de Tagliatelle, Spinazie en de Kabeljauw gaar zijn voeg je ze samen. Snij de Kabeljauw wel in stukjes van te voren. Zorg ook dat je tussen door ook de Eieren kookt. Daarna snij je de Gedroogde Zontomaatjes in kleine stukjes en voeg ze ook toe aan de Tagliatelle. Voeg er ook de 2 Teentjes Knoflook aan toe ( fijn gesneden).  Als laatst voeg je er de Creme fraiche aan toe en roer het geheel goed door elkaar. Plaats het geheel op een bord en plaats er de Ei boven op.

Eet Smakelijk