Bereidingstijd: 40 minuten

Ingrediënten voor 4 personen

500 gram Rundergehakt
1 Pak Spaghetti
3 Trostomaten
3 Teentjes Knoflook
1 Groene Paprika
1 Courgette
250 gram Geraspte Jong Belegen 30+ Kaas
1 Eetlepel Italiaanse Kruiden
1 Ui
1 Blikje Maïs
Peper en Zout
1 Runderbouillonblokje
1 Eetlepel Olijfolie
1 Potje Tomaten Basilicum Saus
1 Bakje Rucola Sla
2 Tomaten
1 Komkommer
2 Eetlepels  Basilicum Dressing
1 Avocado
2 Pruimen
20130510_210426

 

Bereidingswijze

Begin met het rullen van het Rundergehakt. Snij vervolgen de Knoflook, Groene Paprika, Ui, Courgette in kleine Stukjes en voeg het toe aan het gerulde Rundergehakt. Voeg hier ook de Italiaanse kruiden aan toe samen met een mes puntje Zout en Peper. Meng dit al bakkend en roerend door elkaar. Als laatst voeg je er de Trostomaten en Maïs aan toe. Hou wel 2 eetlepels maïs over voor de salade. Roer het lekker door elkaar, en dan om het af te maken voeg  je er de pot Tomaten Basilicum Saus aan toe.

Zet ver volgens een pan water op het vuur met een Runderbouillonblokje. Als het water kookt plaats je  de spaghetti in het kokend water. Voeg er de eetlepel Olijfolie ook toe aan het kokend water. Dit voorkomt het plakken van de spaghetti. Kook het gaar en spoel het dan gelijk af met koud water, zodat je het garen stopt.

Pak een salade bak en doe er de Rucola sla in. Snij vervolgens de Trostomaten, Komkommer, Avocado, Pruimen in stukjes en voeg het toe aan de Rucola sla. Doe er ook de twee eetlepels Maïs bij, en meng het door elkaar. Als laatst voeg je er de Basilicum dressing  toe aan de salade.

TIP: strooi de Jong belegen 30+ kaas over de Spaghetti.

Eet Smakelijk

Lila & Ferdy