In deel 3 hebben we tips gegeven hoe je vrouwen moet verwennen, maar mannen willen net als vrouwen de seks ook voelen en beleven. Mannen hebben ook hun wensen in bed en dat zijn niet alleen maar triootjes of seks op spannende plekken. Mannen willen zich ook begeerd voelen en voelen dat een vrouw seksueel tot hem is aangetrokken. Ze zeggen vaak mannen willen maar een ding, maar daar ben ik het niet helemaal mee eens.  Voor mannen is seks ook een verleiding, een voorspel, de kunst van het beminnen en natuurlijk het ultieme orgasme.

Mannen zijn visueel anders ingesteld dan vrouwen. Ze kijken graag en gebruiken hun fantasie erbij. Voor veel mannen wordt seks  spannender als ze kijken naar bv: een vrouw die zich omkleed of lekker in bad gaat. Onder tussen zijn speeltjes ook door mannen erkend en kunnen samen worden gebruikt. Voor mannen is het moeilijk om te schatten wat een vrouw lekker vind dus stuur hem en geef duidelijk aan wat je lekker vindt. Daar heeft een vrouw alleen maar baat bij. Nu volgen er een paar tips wat je extra kan doen om een man te verwennen of om de seks voor hem wat uitdagender te maken.

art_large_229461

Sex Tips Om Mannen Te Verwennen

*Romantiek

Mannen staan niet zo bekend om romantiek. Toch willen mannen graag verbinding maken en hun liefde uiten. Als vrouw wil je dat ook en als de rollen nu eens omgedraaid worden dan maak je ook voor hem eens een keer een lekkere romantische ambiance. Voor mannen is mysterie belangrijk, sensualiteit en passie. Draag eens een sexy lingerie en verleid hem in een met kaarsen verlichte kamer. Wat mannen bijvoorbeeld romantische vinden is als hij thuis komt en wordt opgewacht door een schaars geklede vrouw , wijntje op tafel moet je maar eens zien wat voor geweldige avond je krijgt.

 

*Sexy Lingerie
Wat mannen geweldig vinden is dat je jezelf mooi voor hem maakt. Mooie lingerie aan met hoge hakken. Hou het elegant en verleidt hem op een sensuele manier. Verleid hem door hem oraal te verwennen en dat dan niet alleen de penis maar ook zijn hele lijf. Met je tong zacht over zijn oorlel bewegen of zacht blazen in zijn oor. De hals en nek betasten met je vingers en ook de tepels niet vergeten.

 

*Masturberen
Een man kan het zeer opwindend vinden als je zelf masturbeert. Een man vindt het spannend en opwindend om toe te kijken hoe je jezelf bevredigd. Masturbatie is een normaal gegeven en we weten dat we het doen. Hij kan er heerlijk op los fantaseren of gewoon toekijken. Laat de fantasie de vrije loop.

*Verschillende standjes
Het wordt vaak spannender als je verschillende standjes gebruikt tijdens de seks in bed. Niet alleen vanuit de man zijn oogpunt maar ook voor de jouwe.  Neem als vrouw eens het initiatief en vraag eens om doggy-style of ga eens uit je bed om seks te bedrijven. Denk in bed niet alleen aan je zelf maar ook aan je partner. Gebruik tijdens de seks een beetje humor je zal zien dat het werkt. Complimenteer hem en verwen hem op allerlei mogelijke manieren.

*Erotische Massage
Verwen de man eens met een heerlijke erotische massage.  Elke man vindt het heerlijk als hij thuis komt en zijn geliefde heeft een heerlijke erotische massage voor hem geplant. Neem je geliefde eens letterlijk  onder handen. De opwinding van de man stijgt als je hem masseert bij zijn buik en onderbeen.  Tijdens de massage stapelt er seksuele energie op in de penis. Je kan gelijk na de massage een handjob uitvoeren, dat vind de man zeer prettig. Betrek het gehele lichaam bij de massage en ga met je naakte lichaam over hem heen.

 

Dit zijn een aantal tips waar door je een man op een fijne manier kan verwennen. Als je de tips van ‘’hoe verwen ik een vrouw’’ erbij pakt en samen voegt, dan heb je gegarandeerd een fijne avond. Veel plezier en geniet ervan.