Ingrediënten voor 4 personen
4 Scholfilet
750 Gram Gamba´s
500 Gram Potatoes Wedges
500 Gram Snijbonen
1 Rode Paprika
1 Potje Maïs
1 Courgette
3 Et Kokosolie
1 Ui
4 Teentjes Knoflook
Peper & Zout

20130805_184050

Bereidingswijze
Plaats als eerst de Potatoes Wedges in een voorverwarmde oven van 200 graden, voor ongeveer 20 minuten. Vervolgens marineer je de Scholfilet en Gamba´s met 2 teentjes Knoflook en wat Peper & Zout. Vervolgens snij en kook je de Snijbonen beetgaar.  Daarna Begin je met het snijden van de Paprika, Courgette en Ui in Kleine stukjes. Na het snijden van de groenten pak je een wokpan waar je de 3 Eetlepels Kokosolie in doet. Nadat de olie goed is verwarmt doe je er als eerst de Paprika en de Ui bij vervolgens de na 2 minuten de Maïs, Courgette, 2 Teentjes Knoflook en de Gekookte Snijbonen. Breng het een beetje op smaak met Peper & Zout. Als laatst bak je de Scholfilet en Gamba´s Gaar. Dit duurt ongeveer 5 Minuten. Plaats de groente midden op het bord met daarop de Scholfilet en erom heen de Gamba`s en Potatoes Wedges.

Eet Smakelijk

Lila & Ferdy