Runvlees met bloemkool

Aantal personen:

4 personen

Ingrediënten:

500 gr Rundvlees
300 gr Wortelen
1 Bloemkool
100 gr Maïs
Mespuntje Peper
Mespuntje Zout
1 el Tijm 1 Paprika (geel)
500 gr Krieltjes
3 el Ketjapmarinade
3 Teentjes Knoflook
1/2  Ui
5 el Kokosolie

Bereidingstijd: 30 a 35 minuten

Bereidingswijze:

Kook de wortelen en de bloemkool beetgaar, voeg ze daarna samen. Kook daarna de krieltjes gaar. Vervolgens stoom je de andijvie op laag vuur met 4 el water gaar en voeg er op laatst de maïs eraan toe. Marineer het vlees met ketjapmarinade, zout, peper, 3 teentjes knoflook en 1 el tijm. Snij daarna de paprika en de ui in blokjes en fruit ze aan in 1 el kokosolie. Daarna bak je het vlees met 4 el kokosolie goed gaar en voeg er daarna de ui en paprika eraan toe.

Eet smakelijk

Lila en Ferdy