Ingrediënten voor 4 personen
4 Rundersaucijzen
2 Eetlepel Ketjap Manis
600 Gram Rijst
2 Eetlepels Kerriepoeder
800 Gram Sperziebonen
4 Grote Tomaten
4 Teentjes Knoflook
Peper&Zout
1 Runderbouillon blokje
2 Eetlepels Olijfolie

IMG-20131208-WA0009

Bereidingswijze
Begin met het marineren van de rundersaucijzen met de 2 Eetlepels Ketjap Manis en twee Knoflook Teentjes en wat Peper en Zout, waarna je ze goudbruin bakt in de oven op 200 graden. Vervolgens kook je de Rijst in ruim water. Daarna Maak je de Sperziebonen schoon en kook je ze Beetgaar met een Runderbouillonblokje.  Vervolgens snij je de Tomaten in blokjes ( Grof ), waarna je ze gaat bakken in een wokpan met de 2 Eetlepels Olijfolie, 2 Teentjes Knoflook en de 2 Eetlepels Kerriepoeder. Zorg wel dat je de Tomaten niet te gaar bakt anders wordt het pap. Als de Tomaten beetgaar zijn voeg je er de Rijst aan toe en meng het geheel goed door elkaar. Als laatst plaats je de Rijst op een bord met daarop de Gekookte Sperziebonen en er omheen de Rundersaucijzen.

Eet Smakelijk