Ingrediënten voor 4 personen
600 Gram Rijst
800 Gram Peultjes
4 Grote Tomaten
4 Teentjes Knoflook
400 Gram Maïs
Peper&Zout
8 Runder Chipolata worstjes
4 Eetlepels Ketjap Manis
2 Eetlepels Olijfolie

Runder chipolata, rijst en peultjes

Bereidingswijze
Begin met het koken van de Rijst op ruim water. Zorg dat de Rijst niet te papperig wordt. Kook vervolgens de Peultjes beetgaar. Daarna snij je de Runder Chipolata worstjes in stukjes en marineer ze met 2 Eetlepels ketjap Manis, Peper & Zout en 2 Teentjes Knoflook. Na het koken van de Peultjes pak je een wokpan en doe er 2 eetlepels Olijfolie in en begin met wokken van de Peultjes. Voeg tijdens het wokken 2 Eetlepels Ketjap Manis bij en 2 Teentjes Knoflook 400 Gram Maïs. Roer dit geheel goed door elkaar. Als laatst voeg je er de tomaten bij, in stukjes. Als aller laatst plaats je de Rijst op een bord en doe er de gewokte Groente en Runder Chipolata worstjes over de Rijst.

Eet Smakelijk