Ingrediënten voor 4 personen
800 Gram Penne
800 Gram Kipfilet
3 Tomaten
1 Courgette
1 Klein Potje Doperwten
400 Gram Champignons
3 Teentjes Knoflook
Peper & Zout 1 Pakje Champignons Roomsaus
2 Eetlepels Sojasaus
2 Eetlepels Kokosolie
IMG-20131002-WA0003

Bereidingswijze

Begin met het koken van de Penne. Vervolgens snij je Kipfilet in stukjes, die het in een bak met 3 gesneden Teentjes Knoflook en 2 Eetlepels Sojasaus. Meng het geheel goed door elkaar, en laat het 5 minuten intrekken. Daarna snij je de Courgette Champignons in kleine stukjes. Vervolgens pak je een wokpan en wok de Courgette en Champignons en het Potje Erwten door elkaar , en voeg er wat Peper en Zout aan toe. Na het wokken van de groenten begin je met het bakken van de Kipfilet. De Kipfilet bak je met  de 2 Eetlepels Kokosolie. Als je dit allemaal hebt gedaan begin je met het maken van de Champignon Saus. Lees goed op de verpakking hoe je het moet aanmaken. Als je de saus hebt gemaakt, voeg je de saus toe aan de groenten. Als laatst snij je de 3 Tomaten in kleine stukjes. Als alles is bereid begin je met de Penne op een bord te plaatsen en daar over heen de Champignons Groenten Saus. En als laatst strooi  je de stukjes Tomaat er overheen.

Eet Smakelijk