Bereidingstijd:

20-30 minuten
Ingrediënten voor 4 personen:
800 Gram Gamba’s
600 Gram Pasta (naar eigen keuze)
3 Teentjes Knoflook
Peper & Zout
1 Grote Pot Pastasaus
Italiaanse kruiden
8 Basilicum Blaadjes
1 Eetlepel Ketjap Manis
1 Citroen
4 Eetlepels Olijfolie
1 Klein blikje Maïs
500 gram Kastanjechampignons

 Pasta en gambas2

Bereidingswijze:
Begin met het wassen van de Gamba’s in water met Citroen. Vervolgens marineer je ze met 1 Eetlepel Ketjap Manis, 3 fijn geperste Teentjes Knoflook en Peper & Zout. Daarna laat je het staan voor ongeveer 10 minuten. Vervolgens kook je de Pasta in ruim water met de 2 Eetlepels Olijfolie. Zorg wel dat je de Pasta niet te papperig kookt. Als de Pasta opstaat begin je ook met het bakken van de Gamba’s in een wokpan met 2 Eetlepels Olijfolie. Zodra de Gamba’s mooi roze zijn haal je ze van het vuur. Ondertussen is de Pasta ook beet gaar. Snij de Kastanjechampignons in plakjes. Als je de Pasta hebt afgegoten doe er dan het Blikje Maïs en de gesneden Kastanjechampignons bij samen met de pot Pastasaus. Verwarm het geheel op in de pan en pak ondertussen 4 borden en plaats het op het bord zodra het heerlijk warm is. Erom heen plaats je de Gamba’s en maak het af met de Blaadjes Basilicum. Eet Smakelijk.

 

 

 

 

 

30 minuten gerecht, lekkere en makelijke gerechten, leuke recepten, gezonde lekkere gerechten en recepten, de lekkerste gerechten maak je zelf

Recept van de week, budget gerecht, goedkoop recept, lekker en gezond, wat eten we vandaag, eenvoudige recept, dan moet je bij Gezond Anno Nu zijn.