Ingrediënten voor 4 personen
600 Gram Rundergehakt 400 Gram Maïs 3 Tomaten 2 Potten Pastasaus 500 Gram Krieltjes 500 Gram Bloemkool 3 Teentjes Knoflook 2 Eetlepels Ketjap Manis 400 Gram Spinazie 400 Gram 30+Kaas Peper&Zout 1 Rode Paprika 1 Theelepel Italiaanse kruiden 2 Runderbouillonblokjes

Left over schotel

Bereidingswijze
We beginnen met het gehakt te kruiden. We kruiden het gehakt met 2 Eetlepels Ketjap Manis, 3 Teentjes Knoflook, Peper&Zout (beetje)en wat italiaanse kruiden. Laat het ongeveer 10 minuten staan en begin daarna met het bakken van het gehakt. Zorg dat je het gehakt goed fijn rult. Tijdens het bakken voeg je er een hele Rode Paprika aan toe in blokjes gesneden, de 3 Tomaten en de 400 Gram Maïs. Bak het lekker mee. Voeg er eerst de Paprika er aan toe en daarna na ongeveer 5 minuten de Tomaten en Maïs. Vervolgens kook je de Krieltjes en de Bloemkool beetgaar in ruim water met een Runderbouillonblokje. Als je klaar bent met het rullen van het gehakt dan voeg je er de 2 Potten Pastasaus aan toe. Ondertussen verhit je de oven op 200 graden. Daarna smelt je de 400 Gram diepvries Spinazie in een pannetje. Vervolgens pak je een ovenschool doe er de Rundergehakt in met daar boven op de gekookte Krieltjes en Bloemkool roosjes. Smeer de Spinazie daar over heen in een dunne laag waarna je het geheel met de 400 Gram 30+ kaas bestrooit. Zet de ovenschaal daarna in de oven voor ongeveer 10 minuten en EET SMAKELIJK!!!!