Ingrediënten voor 4 personen
4 Pangasiusfilets 2 Teentjes Knoflook 1 Blikje Tomatenpuree 600 Gram Rijst Peper&Zout 1 Groot Blik Sperziebonen 1 Eetlepel Kerriepoeder 3 Tomaten 3 Eetlepel Olijfolie 50 Gram Boter

Pangasius filet rijst en boontjes

Bereidingswijze
Begin met het snijden (blokjes) en marineren van de Pangasiusfilet met 1 Eetlepel Olijfolie, 2 Teentjes Knoflook, 1 Eetlepel Kerriepoeder en wat Peper en Zout. Ondertussen pak je een wok pan en doe er 2 Eetlepels Olijfolie in samen met 50 Gram Boter. Zorg dat de Olie en Boter goed warm zijn waarna je de Pangasiusfilet erin doet samen met het Blikje Tomatenpuree. Bak de Pangasiusfilet goed gaar. Daarna zet je de Rijst op in ruim water met wat Zout. Zorg wel dat je de Rijst niet tot pap kookt. Als laatst doe je de pot Sperziebonen in een pan en verwarm ze. Dan pak je de borden en plaatst er eerst de Rijst op met daar overheen de Pangasiusfilet en ernaast de Sperziebonen. Eet Smakelijk!