Bereidingstijd:

20-30 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:
4 pangasiusfilets
2 Grote Rode Paprika
2 Teentjes Knoflook
800 Gram Aardappel Schijfjes
Peper&Zout
800 Gram Asperges
4 Gekookte Eieren
4 Eetlepls Olijfolie

Asperges met Pangasiusfilet

Bereidingswijze:
Begin met het snijden van de Pangasiusfilet in kleine blokjes. Vervolgens snij je de Paprika’s in kleine blokjes. Dan pak je een pan en doe er de 4 Eetlepels Olijfolie in en laat het heet worden. Als de Olie heet is doe je er de blokjes paprika in, en bak het voor ongeveer 2 minuten en voeg er dan de 2 Teentjes Knoflook bij (gesneden). Als je het dan 1 minuut hebt gebakken doe je er de Blokjes Pangasiusfilet bij, bak deze voorzichtig mee om en om. Breng het geheel op smaak met wat Peper en Zout. Ondertussen verwarm je de oven op 200 graden. Als de oven warm is doe je de Aardappel schijfjes in de oven en laat ze lekker bakken voor ongeveer 15 minuten. Daarna schil je de Asperges waarna je ze beet gaar kookt. De 4 Eieren kook je tussen door ook hard, zodat je ze kan gebruiken als garnering op de Asperges. Als alles klaar is pak je 4 borden plaats er de Aardappel schijfjes erop met de Vis ernaast. Als laatst plaats je er de Asperges op. Over de Asperges strooi je de Eieren die je in blokjes hebt gesneden.

Eet Smakelijk

 

 

30 minuten gerecht, lekkere en makelijke gerechten, leuke recepten, gezonde lekkere gerechten en recepten, de lekkerste gerechten maak je zelf

Recept van de week, budget gerecht, goedkoop recept, lekker en gezond, wat eten we vandaag, eenvoudige recept, gezond anno nu