Ingrediënten voor 4 personen
600 Lamsvlees (zonder bot)
2 Zoete Aardappelen
600 Gram Spruiten
1 Bakje Champignons
Peper&Zout
3 Teentjes Knoflook
3 Eetlepels Ketjap Manis

 

Lamsvlees spruiten en zoete aardappelen1

Bereidingswijze
Begin met het wassen en marineren van het lamsvlees. We marineren het lamsvlees met 3 Teentjes Knoflook en Ketjap Manis. Daarna ga je de Zoete Aardappelen schillen en snij ze in plakken, waarna je ze beetgaar kookt met wat zout. Vervolgens maak je Spruitjes schoon en kook je ze beetgaar. Als dat is gedaan dan maak je de Champignons schoon en snij ze in plakjes en bak ze vervolgens goudbruin. Zodra de Spruiten en Champignons gaar zijn voeg je ze samen. Ondertussen bak je het Lamsvlees lekker gaar. Pak vervolgens 4 borden plaats er de Zoete Aardappelen op met er naast de mix van Champignons en Spruiten. Als laatst plaats je het Lamsvlees erop. Eet Smakelijk.