Ingrediënten voor 4 personen
8 Lamskoteletten
600 Gram Rijst
600 Gram Diepvries Spinazie
600 Gram Bloemkool
2 Grote Rode Paprika’s
4 Teentjes Knoflook
Peper&Zout
4 Eetlepels Ketjap Manis
1 Blokje Runder Bouillon
2 Eetlepels Ketchup
2 Eetlepels Honing
3 Eetlepels Olijfolie
Lamskoteletten rijst spinazie

Bereidingswijze

We beginnen met de Lamskoteletten te marineren met 2 Teentjes Knoflook, 2 Eetlepels Ketjap Manis, Peper & Zout, 2 Eetlepels Honing. Laat het even lekker intrekken. Verwarm daarna de oven op 200 graden. Als de over is voor verwarmt dan plaats je er de Lamskoteletten in. Laat ze lekker garen voor ongeveer 20 minuten op 120 graden. Daarna zet je de rijst op met wat water. Kook de rijst niet te gaar. Vervolgens maak je de Bloemkool schoon en kook het in ruim water met een Blokje Runder Bouillon. Kook het beetgaar. Daarna snij je de Paprika’s in blokjes. Vervolgens doe je de diepvries Spinazie in een pan op laag vuur. Als de Rijst en de Spinazie gaar zijn voeg je ze bij elkaar en meng je ze door elkaar. Zodra de Bloemkool gaar is pak je een wokpan doe er de 3 Eetlepels Olijfolie in en begin met het roerbakken van de Bloemkool en Paprika. Tijdens het roer bakken voeg je er de 2 Teentjes Knoflook, 2 Eetlepels Ketchup en de 2 Eetlepels Ketjap Manis toe aan de Groenten. Meng het geheel goed door elkaar. Als laatst pak je de borden plaats er eerst de Rijst op met daarnaast de Groentemix met daar over heen de Lamskoteletten.

Eet Smakelijk