Ingrediënten voor 4 personen
8 Kipkoteletten
400 Gram Rijst
400 Gram Sperziebonen
2 Paprika’s
300 Gram Kidneybeans
1 Ui
3 Teentjes Knoflook
1 Potje Rode Bieten
2 Grote wortelen
Zout & Peper
2 Eetlepels Olijfolie
20131013_191255

Bereidingswijze

Begin met het opzetten van de Rijst en Kidneybeans in een pan met wat water. Daarna Snij je de groente. De Sperziebonen snij je in drie stukjes en de Wortelen in blokjes. Snij daarna de Teentjes Knoflook, Ui en Paprika’s in kleine blokjes. Pak vervolgens een pan doe er 2 Eetlepels Olijfolie in en begin met het bakken van de Kipkoteletten mooi goudbruin. Als je dit allemaal hebt gedaan, voeg 50ml water, de gesneden groenten, peper en zout toe in de pan van de gebakken Kipkoteletten. Laat ze lekker sudderen totdat de groenten lekker gaar zijn. Als dit is gedaan en de Rijst is gaar, dan pak je een bord en plaats de Rijst met Bonen midden op het bord met daarop de Kipkoteletten. Als laatst doe je groentemix over de Kipkoteletten, en plaats je de Rode Bieten (koud ) er naast .

Eet Smakelijk!