Zaterdag 6 april 2013 heeft Lila en Ferdy dit gerecht gekookt voor hun Bootcamp cursisten. Het was een gezellige avond met lekker en gezond eten. Ons doel is om mensen bewust te maken dat ze op hun gezondheid moeten letten. Door lekker en gezond te eten en genoeg te sporten. De opbrengst van deze gezellige avond is naar Goede Doel gegaan. Dine4them is een stichting die zich specifiek inzet voor kinderen. Kijk ook op www.dine4them.com
Volgende week komen de voor-en de nagerechten die op deze avond zijn klaargemaakt.
Ingrediënten voor 4 personen
500 gram Kipreepjes
250 gram Champignons
250 gram Kastanje Champignons
4 Teentjes Knoflook
1 Courgette
4 Tomaten
1 Ui
1/2 Paprika Rood
1/2 Paprika Geel
500 gram Aardappel Krieltjes
Peper-Zout
2 El Provinciale Kruiden
6 El Kokosolie
1 El Ketjap Manis
Bereidingswijze
We beginnen met de aardappel krieltjes in een ovenschaal te plaatsen. Daar voeg je aan toe 2 eetlepels kokosolie, 2 eetlepels provinciale kruiden, 2 teentjes knoflook en wat peper en zout. Vervolgens plaats je het in de voorverwarmde (200 graden )oven voor 20 minuten. Daarna Ga je de groenten (courgette,tomaten,paprika, ui, champignons)snijden in blokjes. Daarna kruid je de kipreepjes met 2 teentjes knoflook, 1 eetlepel ketjap manis en wat peper en zout en laat het 5 minuten intrekken. Na de 5 minuten ga je de kipreepjes bakken met 2 eetlepels kokosolie. Als laatst ga je de groente roerbakken met 2 eetlepels kokosolie. Het roerbakken begin je eerst met de paprika daarna ui vervolgens de champignons en courgette en als laatst voeg je er de tomaat aan toe. Zorg er wel voor dat je de tomaat niet te lang mee bakt anders wordt het pap.
Eet smakelijk
Lila en Ferdy
Beste lila en Ferdy,
Het was super leuk/gezellig die avond, en ik heb heerlijk gegeten.
Wat ben ik toch blij met jullie, jullie zijn lieve, sportieve, super vrienden en die heb ik graag om me heen.
Lang leven de bootcamp training… Ik zeg tot de volgende bootcamptraining.
Sportieve groetjes Kim