Ingrediënten voor 4 personen
600 Gram Kipfilet
600 Gram Pompoen
800 Gram Snijbonen
1 Ui
600 Gram Rijst
Peper&Zout
2 Eetlepels Olijfolie
2 Teentjes Knoflook

Kipfilet pompoen en snijbonen

Bereidingswijze
Begin met het snijden van de Kipfilet in kleine blokjes. En breng ze opsmaak met wat peper en Zout en Twee teentjes Knoflook. Bak de stukjes Kipfilet mooi Goudbruin. Daarna snij je de Pompoen in 4 stukken en haal er het vruchtvlees uit. Snij het vruchtvlees in blokjes, waarna je de blokjes beetgaar kookt. Vervolgens kook je de Rijst in ruim water met wat Zout. Zorg dat je de Rijst niet te papperig kookt. Daarna maak je de Snijbonen schoon en snij ze in stukjes van ongeveer 1cm. Kook vervolgens de Snijbonen beetgaar. Ondertussen snij je de Ui zeer fijn. Pak vervolgens een wokpan en doe er de 2 Eetlepels Olijfolie in. Zodra de Olie heet is fruit je de Ui aan. Als de Ui goudgeel begint te worden doe je er de beetgare Snijbonen bij en roerbak het geheel door elkaar. Pak als laatst 4 borden en plaats er de Kipfilet op samen met de Snijbonen, Pompoen en Rijst.

Eet Smakelijk.

 

 

 

 

30 minuten gerecht, lekkere en makelijke gerechten, leuke recepten, gezonde lekkere gerechten en recepten, de lekkerste gerechten maak je zelf

Recept van de week, budget gerecht, goedkoop recept, lekker en gezond, wat eten we vandaag, eenvoudige recept, gezond anno nu