Ingrediënten voor 4 personen
400 Gram Eiermie
4 Et Ketjap Manis
300 Gram Broccoli
300 Gram Bloemkool
400 Gram Kipfilet
1 Blikje Maïs
1 Krop Ijsbergsla
1 Avocado
3 Et Bascilicumdressing
3 Teentjes Knoflook
3 Tomaten
1 Komkommer
Peper en Zout
3 Et Kokosolie
300 Gram Verse Spinazie
20130630_150918

Bereidingswijze
Begin met het in blokjes snijden van de Kipfilet. Marineer het daarna met 2 Eetlepels Ketjap Manis, Peper, Zout en twee Teentjes Knoflook. Na ongeveer 20 minuten Bak je de Kipfilet in Kokosolie goudbruin. Vervolgens kook je de Eiermie Beet gaar. Ondertussen Doe je de Verse Spinazie in een pan op een laag vuur. Al Kloppend maak je de Spinazie gaar. Nadat de Eiermier en Spinazie bereid zijn voeg je ze samen in een pan. Daarna voeg er 2 Eetlepels Ketjap Manis, 1 Teentje Knoflook en maïs toe aan het geheel. Vervolgens snij je de Broccoli en Bloemkool in kleine stukjes en kook ze beetgaar met een snufje Zout.

Salade:
Snij daarna de Ijsbersla in stukjes en voeg er de Maïs, 3 gesneden Tomaten, 1 Gesneden Komkommer en 1 Gesneden Advocado aan toe.
Serveertip:
Als laatst plaats je de Eiermie met Spinazie en Maïs midden op het bord, daarop leg je de Kipfilet en plaats erom heen de Broccoli en de Bloemkool. En daarnaast heb je een bordje met een heerlijke Salade.

Eet Smakelijk

Lila & Ferdy
Gezond Anno Nu