Ingrediënten voor 4 personen
8 Kipdrumsticks
3 Teentjes Knoflook
2 Eetlepels Ketjap Manis
Peper&Zout
600 Gram Rijst
600 Gram Verse Spinazie
1 Runderbouillon Blokje
1 Rode Paprika
1 Courgette
3 Tomaten
4 Eetlepels Olijfolie

Bereidingswijze

Begin met het marineren van de Kipdrumsticks met 1 Eetlepel Olijfolie, 2 Teentjes Knoflook 1 Eetlepel Ketjap Manis en wat Peper en Zout. Laat het ongeveer 10 Minuten intrekken. Verwarm de oven daarna op 200 graden. Als de oven warm is plaats je de Kipdrumsticks in de oven voor ongeveer 30 Minuten ( zorg wel dat de kipdrumsticks goed gaar zijn).  Vervolgens zet je de Rijst op met wat water. Zorg wel dat je de Rijst niet te papperig kookt. Daarna Kook je de verse Spinazie met een Runderbouillon blokje. Zorg dat je de Spinazie goed klopt tijdens het koken. Als de Rijst en Spinazie klaar zijn voeg je ze samen, en meng het geheel goed door elkaar. Daarna Snij je de Rode Paprika, Courgette en Tomaten in kleine stukjes. Vervolgens begin je met het roerbakken van de Groenten. Voeg een 3 Eetlepels Olijfolie in een wokpan samen met 2 Teentjes Knoflook en een lepel Ketjap Manis. Begin met het wokken van de Paprika daarna de Courgette en als laatst de Tomaten. Plaats de Rijst met Spinazie op een bord met daarop de Groentemix en als laatst plaats je de Kipdrumsticks ernaast.

Eet Smakelijk