Bereidingstijd:

 

20-30 minuten       

 

Ingrediënten voor 4 personen
4 Drumsticks
400 Gram Rijst
3 Teentjes Knoflook
1 Grote blik Bruine bonen
1 Kropsla
4 Grote Tomaten
Peper&Zout
3 Eetlepels Ketjap Manis

Moro met kipdrumstick

Bereidingswijze:
We beginnen met het opzetten van de Rijst in ruim water. Zorg wel dat je de Rijst niet te papperig kookt. Vervolgens ga je de kipdrumsticks wassen en marineren met de 3 Eetlepels Ketjap Manis de 3 Teentjes Knoflook en een beetje zout en Peper. Ondertussen verwarm je de oven op 200 graden. Als de oven warm is plaats je de Kipdrumsticks in een ovenschaal en plaats het in de oven voor ongeveer 20 minuten. Voeg er ook een kopje water aan toe, zodat het niet uitdroogt. Vervolgens was je de kropsla en haal de harde stukjes weg. Daarna was je de Tomaten en snij ze in grove stukjes. Pak daarna het blik Bruine bonen en verwarm het in een pannetje. Als het warm is voeg je het toe aan de rijst (als die tenminste al gaar is). Dan pak je 4 borden plaats er de Rijst met Bruine bonen op met ernaast de Kropsla met Tomaten en de Kipdrumstick.

Eet Smakelijk

 

 

 

 

30 minuten gerecht, lekkere en makelijke gerechten, leuke recepten, gezonde lekkere gerechten en recepten, de lekkerste gerechten maak je zelf

Recept van de week, budget gerecht, goedkoop recept, lekker en gezond, wat eten we vandaag, eenvoudige recept, dan moet je bij Gezond Anno Nu zijn.