Ingrediënten voor 4 personen
8 Kleine Stukjes Kipdijfilet
4 Teentjes Knoflook
400 Gram Champignons
600 Gram Paksoi
300 Gram Maïs
4 Eetlepels Ketjap Manis
Peper&Zout
800 Gram Aardappelen
400 Gram Geraspte Kaas
1 Eetlepel Italiaanse Kruiden
4 Eetlepels Olijfolie
Bereidingswijze
Begin met het marineren van de Kipdijfilet. We marineren de Kipdijfilet met 2 Teentjes Knoflook, 2 Eetlepels Ketjap Manis, Peper en 2 Eetlepels Olijfolie. Daarna Begin je met het schillen van de Aardappelen die je vervolgens snijd in plakjes van 1 cm dik. Als je dat gedaan hebt kook je de Aardappelen met wat Zout beetgaar. Onder tussen verwarm je de oven op 200 Graden. Daarna begin je met het snijden van de Paksoi, in kleine stukjes, waarna je de Champignons snijd in dunne plakjes. Na het snijden van de groenten pak je een oven schaal waar je vervolgens de Kipdijfilet in stopt. Plaats de ovenschaal in de oven voor 20 minuten. Als de Kipdijfilet in de oven staat pak een je tweede ovenschaal waar je de plakjes Aardappelen in plaatst. Als de Aardappelen in de ovenschaal zijn geplaatst strooi je de Geraspte kaas er over heen samen met de Eetlepel Italiaanse Kruiden. Na 10 minuten plaats je de ovenschaal in de oven bij de ovenschaal met de Kipdijfilet en laat ze nog even door garen voor 10 minuten. Ondertussen pak je een wokpan en begin met het wokken van de Champignons. Doe eerst 2 Eetlepels Olijfolie in de wokpan laat het goed warm worden waarna je de Champignons begint te wokken. Na 2 Minuten voeg je er de Paksoi aan toe samen met de 2 Teentjes Knoflook en de 2 Eetlepels Ketjap Manis. Roer het geheel goed door elkaar en voeg er als laatst de Maïs eraan toe. Als alles klaar is pak je 4 borden waarop je als eerst de Groente plaatst en door op weer de Kipdijfilet. Als aller laatst plaats je de Aardappelgratin erop.
Eet Smakelijk
Leave A Comment