20130329_184124

Ingrediënten voor 4 personen

400 gram Rijst
1 el Kerrie
300 gram Spinazie
1 Bouillon blokje
200 gram Zalm
200 gram Pangasius Filet
300 gram gamba’s
1 Wortel
1 Rode Ui
1 Groene Paprika
1 Prei
2 Takjes Selderij
1 Komkommer
1/2  IJsbergsla
8 Pitloze Olijven
3 Tomaten
1 el Kokosolie

Bereidingswijze

Begin met het koken van de rijst samen met een eetlepel Kerrie. Ondertussen kook je de spinazie ongeveer 5 minuten lang en voeg het daarna toe aan de gekookte rijst. Daarna ga je beginnen met het snijden van de groenten en de vis. Pak daarna een wokpan waar je een eetlepel kokosolie in doet waarna je de groenten (wortel,paprika,ui,prei en selderij)als eerst toevoegt. Na ongeveer 3 minuten wokken van de groenten voeg  je er de vis en gamba’s aan toe. Tijdens het wokken breng je het op smaak met een bouillon blokje. Daarna gaan we de salade bereiden. Eerst gaan we de ijsbergsla, komkommer , olijven en tomaten snijden. Voeg het geheel samen in een slakom.

Eet Smakelijk