Ingrediënten voor 4 personen
600 Gram Mager Rundergehakt
3 Grote Wortelen
1 Grote Bloemkool
1 Paprika
4 Grote Aardappelen
300 Gram Geraspte Parmezaanse kaas
Peper&Zout
3 Teentjes Knoflook
1 Eetlepel Ketjap Manis
1 Runder Bouillonblokje
4 Grote Trostomaten
50 Gram Roomboter

20131118_184429

Bereidingswijze
We beginnen met het schillen van de Aardappelen en de Wortelen. Daarna Snij je ze in dunne plakjes. Waarna je ze gezamenlijk kookt samen met een Runder Bouillonblokje. Vervolgens snijden we de Bloemkool in kleine Bloemkool roosjes. Waarna je vervolgens beetgaar kookt. In tussen tijd kruiden we het gehakt met wat Peper en Zout en de Eetlepel Ketjap Manis. Snij de paprika in kleine blokjes. Pak daarna een bakpan en de paprika 2 minuutjes aanbakken. Vervolgens voeg je het gehakt eraan toe. En begin met het rullen van het gehakt. Tijdens het rullen doe je er de 3 Teentjes Knoflook bij. Vervolgens smeren we een ovenschaal in met de 50 Gram Roomboter. Als we dat hebben gedaan plaatsen we eerst de Aardappelen en de wortelen op de bodem. Daar boven op plaatsen we het gerulde Gehakt, en daar boven op weer de roosjes Bloemkool. Om het helemaal af te maken plaatsen we de in plakjes gesneden Trostomaten er boven op. En als laatst bestrooien we het geheel met de 300 Gram Geraspte Parmezaansekaas. Plaats de ovenschaal vervolgens in de oven van 200 graden en laat het lekker garen voor ongeveer 15 minuten. Zorg wel dat je de oven hebt voorverwarmt.

Eet smakelijk