Gezond het nieuwe jaar in!

Heb jij goede voornemens voor 2018? Misschien heb je al een aantal plannen in je hoofd, maar weet je niet zo goed hoe je het allemaal moet doen? Goede voornemens moeten wel realistisch blijven. Om doelen realistisch te maken is het slim om professionele hulp in te schakelen. Iemand die jou elke keer weer een duwtje in de goede richting geeft en jou weer extra motiveert als jij een dipje hebt. Wij geven je graag alvast een aantal handige tips voor hoe jij jouw goede voornemens écht kunt waarmaken.

Wat zijn je doelen?

Kijk eerst eens goed naar je doelen. Zijn het realistische doelstellingen of zijn het eigenlijk voornamelijk wensen die je graag zou willen behalen. Misschien ken je de SMART theorie wel: Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdgebonden. Onze tip is om dit voor jezelf eerst eens op te schrijven om te achterhalen of het doel concreet genoeg is.

Besef wat je doet!

Heb je doelstellingen voor jezelf geformuleerd? Kijk dan ook goed naar wat deze doelstellingen voor jou inhouden. Veel mensen slaan er namelijk in door en dat is ook niet goed. Het moet wel een gezonde doelstelling zijn en blijven. Heb je er tijd voor? Past het in jouw leven?

Gun jezelf ook wat

Het is belangrijk om jezelf soms ook een beloning te gunnen. Heb je een bepaald (onderdeel van jouw) doel behaald? Kies er dan voor om bijvoorbeeld iets voor jezelf te shoppen of ga eens lekker uiteten.

Kies voor professionele begeleiding

Het is belangrijk om te kiezen voor professionele begeleiding. Op deze manier zorg je er namelijk voor dat je op een goede, gezonde wijze jouw doelen behaald. Misschien wil je afvallen, meedoen aan een sportwedstrijd of wil je gezonder eten? Dit is makkelijker te behalen wanneer je een expert naast je hebt die jou bijvoorbeeld een voedingsadvies kan geven of samen met je kan trainen.

Kies voor Gezond Anno Nu

Gezond Anno Nu helpt al jaren mensen bij het behalen van hun doelstellingen. Elk jaar weer besluit men om vanaf januari aan de slag te gaan en een begin te maken aan hun goede voornemens. Maak daarom alvast een afspraak! Op deze manier kunnen we in januari 2018 direct beginnen. Je kunt bij Gezond Anno Nu terecht voor

  • Personal training;
  • Yoga;
  • Bootcamp;
  • Loopscholing;
  • Voedingsadviezen.

Deskundig advies?

Graag plannen we een afspraak met je in om te kijken naar jouw doelstellingen, wensen en vragen. Op deze manier kunnen we samen het gewenste resultaat bereiken. Neem dus vooral even contact met ons op!