Ingrediënten voor 4 personen
500 gram Magere Rundergehakt
4 Rode Paprika’s
4 Teentjes Knoflook
Peper en Zout
250 gram Maïs
400 gram Snijbonen
400 gram Broccoli
3 Eetlepels Sojasaus
200 gram Fetakaas
2 Eetlepels Zoete Chili Saus
1/2 Ui
2 Eetlepels Olijfolie
Bereidingstijd: 40 minuten
Bereidingswijze
Begin met het voorverwarmen van de oven op 180 graden. Vervolgens Snij je de bovenkant van de Paprika eraf, en haal je de pitjes eruit. Daarna Begin je met het rullen van het gehakt. Tijdens het rullen voeg je er 2 Gesneden Teentjes Knoflook, 1/2 Gesneden Ui, Peper en Zout, 1 Eetlepel Soja, 150 Gram Maïs aan toe. Na ongeveer 3 minuten bakken gebruik je het mengsel als vulsel voor de paprika’s. Snij vervolgens de Fetakaas in blokjes en meng het door het gehakt en vul er de Paprika’s mee. Nadat je de Paprika’s hebt gevuld zet je de paprika’s in een ovenschaal en plaats het in de oven, voor ongeveer 20 minuten. Vervolgens pak je een wok pan en doe er de 2 Eetlepels Olijfolie in dan doe de Snijbonen en Broccoli samen met 2 Teentjes Knoflook, 2 Eetlepels Sojasaus, 2 Eetlepels Zoete Chili Saus, Peper en Zout, 100 gram Maïs en wok het tot een heerlijk geheel. Zet de paprika op een bord en doe er de gewokte groenten omheen.
EET SMAKELIJK
Lila & Ferdy
Leave A Comment