Ingrediënten voor 4 personen
600 Gram Garnalen
1 Paksoi
600 Gram Snijbonen
600 Gram Wortelen
1 Thee Lepel Kerriepoeder
600 Gram Rijst
Peper&Zout
3 Teentjes Knoflook
3 Eetlepels Ketjap Manis

Kerrierijst met garnalen

Bereidingswijze
Begin met het opzetten van de Rijst met de Eetlepel Kerriepoeder. Vervolgens schil je de Wortelen en snij ze in kleine stukjes, kook ze daarna beetgaar. Daarna was je de Snijbonen en snij deze ook in kleine stukjes en kook ze ook beetgaar. Was vervolgens de bladen van de Paksoi en snij deze ook in kleine stukjes. Tussen door was je de Garnalen en marineer je ze met de 3 Teentjes Knoflook en de 2 Eetlepels Ketjap Manis. Pak daarna een wokpan en begin met het wokken van de Paksoi. Zodra de Paksoi Beetgaar is dan voeg je er de Wortelen en Snijbonen aan toe en wok ze ook mee. Doe er ook een eetlepel Ketjap Manis bij en wat Peper en Zout naar smaak. Als dit klaar is begin je met het bakken van de Garnalen. Als de Garnalen gaar zijn voeg je ze toe aan de Groentenmix. Pak vervolgens 4 borden plaats er de Kerrierijst op met er overheen de Garnalen Groentenmix. Eet Smakelijk.

 

 

30 minuten gerecht, lekkere en makelijke gerechten, leuke recepten, gezonde lekkere gerechten en recepten, de lekkerste gerechten maak je zelf Recept van de week, budget gerecht, goedkoop recept, lekker en gezond, wat eten we vandaag, eenvoudige recept, Gezond Anno Nu