Ingrediënten voor 4 personen
400 Gram Gamba’s
400 Gram Rijst
300 Gram Zwarte Bonen
400 Gram Taugé
1 Courgette
2 Rode Paprika’s
3 Teentjes Knoflook
1 Blikje Tomatenpuree
3 Eetlepels Ketjap Manis
600 Gram Kastanje Champignons
Peper & Zout
1 Eetlepel Olijfolie

20131027_183301

Bereidingswijze
Begin met het marineren van de Gamba’s. Marineer ze met 1 Eetlepel Ketjap Manis 2 Teentjes Knoflook beetje Peper & Zout. Laat het ongeveer 10 minuten intrekken.
Na de 10 minuten laten intrekken pak je een wokpan en doe er 2 Eetlepels Tomatenpuree in. Verhit de Tomatenpuree al roerend, dit doe je om het zuur er af te krijgen.
Na 2 Minuten ontzuren doe je er de Gamba’s bij met een beetje water. Bak de Gamba’s goed gaar, voeg er telkens wel wat water bij zodat je na het garen van de Gamba’s een heerlijke saus hebt.
Snij vervolgens de Courgette, Paprika’s en Kastanje Champignons in blokjes. Na het snijden van de Groente doe je 1 Eetlepel Olijfolie in een  wokpan en begin met wokken van eerst de Paprika’s ongeveer 2 Minuten.
Vervolgens voeg je er 1 Teentje Knoflook toe samen met de Kastanje Champignons. Wok het geheel 2 minuten door elkaar, waarna je de Courgette en Taugé toevoegt.
Ondertussen heb je ook al de Rijst opgezet in een pan met de Zwarte Bonen en niet teveel water. Zodra de Gamba’s en Rijst gaar zijn en de groente zijn gewokt plaats je het op een bord.

Eet Smakelijk.