Ingrediënten voor 4 personen
300 Gram Biefstukpuntjes
4 El Oestersaus
4 Teentjes Knoflook
Peper en Zout
250 Gram  Chinese Eiermie
300 Gram Spinazie
200 Gram Sugar Snaps
200 Gram Peultjes
2 El Zoete Chilisaus
5 El Olijfolie
200 Gram Prinsessenboontjes
20130624_184028

Bereidingswijze
Kook de Eiermie in ruim water met wat Olijfolie en Zout. Vervolgens marineer je de Biefstukpuntjes met 3 eetlepels Oestersaus, 3 Teentjes Knoflook en wat Zout en Peper. Ondertussen zet je pan op met water en doe er de Sugar Snaps, Peultjes en prinsessenboontjes in, en kook ze beetgaar. Zodra ze beetgaar zijn, maak je een sausje waar je Chilisaus en 1 teentje knoflook aan toevoegt met 1 el  Olijfolie. Vervolgens kop je de Spinazie fijn en voeg het toe aan de gekookte Chinese Eiermie. En als laatst bak je de Biefstukpuntjes medium gaar.

Eet Smakelijk

Lila & Ferdy