Gezonde supplementen 2

Sommige zijn nieuw op de markt, andere zijn niet eens legaal, maar allemaal hebben ze wetenschappelijk bewezen voordelen op allerlei gebieden waar onder sport.

Beta-Alanine
Dit supplement geeft je een Boost en wordt veel gebruikt in de duursport. De werking merk je al na een paar seconde, en onderzoeken tonen aan dat je in tijdens de Bootcamptraining 1 a 2 herhalingen extra eruit kan persen. Dit product wordt nog verder onderzocht , dus reken er maar op dat we binnenkort nog meer voordelen te horen krijgen.

Vitamine K2
Deze Vitamine is anders dan de traditionele vitamine K1, want deze variant heeft botversterkende krachten die je kans op osteoporose verlagen.

Probiotica
Deze pil levert probiotica bacteriën die je darmen nodig hebben om voeding efficiënter te verteren en er meer voedingsstoffen uit op te kunnen nemen. Deze bacteriën zitten volop in bekende yoghurt drankjes.

Brandnetel Thee
Wanneer je brandnetels als thee gebruikt, wordt het een krachtige ontstekingsremmer die je kans op infecties aanzienlijk verkleint. Verder zijn ze ook zeer goed voor je prostaat.

Alpha-GPC
Dit supplement helpt het lichaam bij het optimaal houden van de celmembranen. Ook is het aangetoond dat Bootcampers er meer vermogen door kunnen leveren. Dit middel zorgt er ook voor dat wij alle beter kunnen na denken. Het is een legaal prestatiebevorderend middel voor lichaam en geest.

Caseïne
Caseïne (is een dierlijk eiwit dat in melk voorkomt) werkt beter voor het opbouwen van spiermassa dan wei. De caseïne eiwit bevat geen chemische opvulling, die je in veel weiproducten wel vindt.

Spirulina
Deze algensoort is lekkerder dan hij eruit ziet en bevat zo’n 55-70% eiwit. Spirulina vermindert levervet, waarmee je jouw kans op een hartaandoening verkleint. Die veganisten zijn zo gek nog niet!!!!!

Omega 3
Omega 3 verbrandt vet, verslindt cholesterol en smeert je zangstem. Maar onderzoek toont ook aan dat dit supplement een goede antidepressiva is.