Ingrediënten voor 4 personen
600 Gram Biefstuk
600 Gram Champignons
600 Gram Rijst
3 Teentjes Knoflook
800 Gram Sperziebonen
Peper&Zout
2 Eetlepels Ketjap
2 Eetlepels Olijfolie
Bereidingswijze
We beginnen met het snijden van de Biefstuk in dunne reepjes. Daarna maken we de Sperziebonen en Champignons schoon. Vervolgens snijden we de Sperziebonen door de helft en de Champignons in plakjes. Kook daarna de Sperziebonen beetgaar en bak je de Champignons. Daarna marineer je de biefstuk met de 3 teentjes Knoflook, 2 Eetlepels Ketjap en wat Peper & Zout. Pak na het marineren een bakpan en begin met het bakken van de Biefstuk. Als de Biefstuk gaar is voeg je er de Sperziebonen en de Champignons aan toe en meng het door elkaar. Zet na het bakken van de Biefstuk de Rijst op, en kook het goed gaar ( niet papperig ). Als laatst plaats je de Rijst op een bord en plaats daar boven op de Biefstuk, Sperziebonen en Champignons.
Eet Smakelijk!
Leave A Comment