Ingrediënten voor 4 personen
4 Stukjes KabeljauwFilet
600 Gram Rijst
800 Gram Spinazie
800 Gram Asperges
600 Gram Rode Kool
Peper&Zout
1 Pakje Aspergesaus
1 Eetlepel Viskruiden

Assperge recept

Bereidingswijze
Begin met het schillen van de Asperges. Kook ze daarna beetgaar. Vervolgens Kook je de Rijst met wat Zout en ruim water gaar. Zorg dat je de Rijst niet te gaar kookt. Als je dit hebt gedaan verwarm je de oven op 200 graden. Tijdens het verwarmen van de oven kruid je de Kabeljauwfilet met Viskruiden. Plaats na het kruiden de Kabeljauwfilet in de oven en laat ze voor ongeveer 20 Minuten garen op 200 graden. Daarna doe je de Rode Kool in een pan en kook het op laag vuur. Als de Rijst gaar is en de Spinazie warm meng je ze door elkaar. Vervolgens pak je een bord plaats de Rijst Spinazie mengsel op het bord. De Rode Kool plaats je ook op het bord en doe er de Kaubeljauwfilet boven op. Als aller laatst leg je de Asperges op het bord en doe er de saus overheen. Er zijn verschillende soorten Asperge saus, dus aan jouw de keus welke.

Eet Smakelijk